Bazga i ehinaceja – naši zimski prijatelji!

CN_2013_12_STR_04_05_SambuRex.jpg

Ništa moćnije ne postoji u prirodi protiv virusa gripe i prehlade od bobica bazge i ehinaceje. U proizvodu SambuRex – ovi velikani prirode dolaze zajedno u kombinaciji s vitaminom C, cinkom i kozlincem, čineći SambuRex vašim moćnim saveznikom! Ne čekajte osjećaj hunjavice, već se na vrijeme opskrbite svojom bocom SambuRexa. Od 15. prosinca 2013. do 28. veljače 2014. nagrađujemo vas sa 50% većim bonusnim bodovima pri kupovini SambuRexa!

Dobri kućni duh
Groznica, zimica, iznemoglost, mučnina, grozan pritisak u glavi, kašalj, nos izranjavan brisanjem sluzi koja se neprestano cijedi… sve to čini sive zimske mjesece još teže podnošljivijima. I najgore ako nam prehlada ili gripa unište praznike i toliko iščekivano blagdansko opuštanje. Naši stari su znali kako se pripremiti i obraniti. Svaka naša kuća imala je u vrtu bazgu – taj dobri kućni duh bio je osnovna ljekarija naših baka. No bazga je jednako moćna i danas, ali u poplavi umjetnih pripravaka protiv prehlade, ovaj dobri kućni duh čeka da mu se vratite i povjerite svoj imunitet. Jer priroda ipak liječi najbolje!
Bazga i virusi
Bazgine bobice sadrže tvari koje mogu biti blagotvorne i kod upornih bakterijskih upala sinusa koje se najčešće probude zimi kada je sluznica dodatno nadražena i upaljena zbog suhog zraka u prostorijama. Dokazano je da osim na viruse gripe, bazga djeluje i na Herpes viruse.
Bazga ima blagi diuretični učinak, olakšava stolicu (laksativni učinak) te tako doprinosi uklanjanju virusa i otrova iz organizma, vrlo su korisne osobama koje imaju dijabetes jer doprinose smanjenju glukoze u krvi.
Koristan savjet
Djeci možete pomiješati Samburex s vodom, sokom, voćnim jogurtom, ili pahuljicama. Odličan početak dana za vaše mališane!
Ehinaceja i imunitet
Da bi vaš imunitet bio dvostruko snažniji brinu se dvije vrste ehinaceje – crvena i uskolisna (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia). Rudbekija ili ehinaceja istoznačnica je za imunitet.
Kad god je naše tijelo izloženo virusima ili bakterijama, rudbekija potiče proizvodnju te aktivaciju bijelih krvnih stanica, limfocita i makrofaga.Ehinacea se posebno preporučuje kao zaštita od bakterija i virusa koji izazivaju upale gornjih dišnih putova, te se preporučuje kod gripe, prehlade, kašlja. Pokazala se dobrom kod oštećenja sluznice usne šupljine, prehlade, grlobolje, gripe, gingivitisa, slabog imuniteta, upala uha i gljivičnih zaraza.
Kozlinac i sinusi 
Kineska medicina poznata je po uspješnosti i sveobuhvatnom pristupu čovjeku, a temelji se na biljkama. Kozlinac je prema kineskoj medicini najbolji prijatelj sinusa te se koristi kod rinitisa i nadražaja sluznice dišnih organa, a pripisuju mu se protubakterijska, protuupalna i imuno-stimulirajuća svojstva. Kombinacija bazginih bobica, kozlinca i rudbekije dodatno pogoduje smanjenju sluzi, a zabilježen je i bolji učinak antibiotske terapije uz ovakvu biljnu potporu.
Vitamin C i cink
Ova dva već dobro poznata sastojka, također su dio formule SambuRexa, te će oboje dodatno doprinjeti jačanju vašeg imuniteta i borbi protiv virusa.
Napomena: Ne preporuča se djeci mlađoj od 3 godine, a nakon 3 tjedna uzimanja preporuča se napraviti stanka. Ne preporuča se osobama oboljelim od autoimunih bolesti i osobama koje uzimaju imunosupresivne lijekove.

SambuRex.jpg

  

SambuRex

Cijena: 270,67 kn
Cijena za članove: 203,00 kn
Bonusni bodovi: 204 BB
Komercijalni bodovi: 162,40 KB


Sastav u 5 ml
Ekstrakt bobica crne bazge 5000 mg
Vitamin C (L-askorbinska kiselina iz antilske trešnje) 100 mg
Ekstrakt ehinacee
(Echinacea purpurea 74 mg, 
Echinacea Angustifolia 26 mg)
100 mg
Ekstrakt korijena kozlinca 30 mg
Cink 5 mg

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)